omring je met de beste foto-/videografen van NEderland en leer je bedrijf moeiteloos runnen onder begeleiding van Lauri

Elemental Mastermind

OMRING JE MET DE BESTE FOTO-/VIDEOGRAFEN VAN NEDERLAND EN LEER JE BEDRIJF MOEITELOOS RUNNEN ONDER BEGELEIDING VAN LAURI

Elemental Mastermind

Je hebt genoeg klanten, een omzet van minstens 30K…
maar het kost je allemaal zo veel tijd en energie

Hoe kun je dit veranderen?

MEER TIJD.
MEER VRIJHEID.
MEER WINST.
MEER GRENZEN STELLEN.

MINDER GEDOE.
EEN MINDER VOLLE AGENDA.
MINDER STRESS.

EEN MEGA SUCCESVOL BEDRIJF.
IN EEN DRUKBEZETTE MARKT.
VOLLEDIG OP JOUW VOORWAARDEN.

Jij wilt meer 
met minder

Yes, ik schrijf me in

Wist jij dat...

… het grootste deel van de foto- en videografen in de industrie BINNEN 10 JAAR STOPT? Uitgeblust, alles gegeven en onvoldaan komen ze na jaren van pushen en doorbijten erachter dat het batterijtje opeens helemaal leeg is.
 
Niet omdat ze het werk niet meer fantastisch vinden, maar omdat ze het werk zó fantastisch vinden dat ze het te veel van zichzelf hebben gegeven. Jarenlang 24/7 aan je bedrijf geven, breekt je op. Zeker als je daar te weinig voor hebt teruggekregen (geld, waardering, tijd…).
 
Jij kunt het compleet anders doen. Als je maar weet welke stappen je daarvoor te zetten hebt.

Ik ga het slim aanpakken

de beste van de beste,
daar hoor jij bij

en het is tijd dat je daar ook de vruchten van gaat plukken

Je komt onder de vleugels van Lauri Miriam; één van Nederlands best betaalde en meest toonaangevende beeldmakers. Lauri doorziet binnen no time waar je talent, je bullshit en je waarde zitten. Onder haar begeleiding hebben inmiddels 60+ beeldmakers hun gehele bedrijf naar rust en flinke omzetten geholpen. Haar coachees behalen gemiddeld 25K+ kwartalen, halen opdrachten binnen die makkelijk oplopen tot 12.000 euro, zeggen ‘nee’ tegen klanten die niet passen en (her)vinden hun eigen stijl, creativiteit en passie.

1.
De #1 beeldmakers coach

Je wordt samengebracht met maximaal 8 andere beeldmakers die op hetzelfde, hoge, niveau staan. Opbouwende peers aan wie je je kunt meten. Mensen die geen kleine vragen stellen, maar moedige besluiten nemen. Het gevolg is levensveranderende besluiten. Het resultaat? Een mega persoonlijke en professionele ontwikkeling, lovende klanten, een buzz rondom je bedrijf en vrije tijd waarin jij alles kan loslaten.

2.
cirkel van gelijkgestemden

Niet alleen krijg je toegang tot een exclusieve groep vakmeesters én Lauri's unieke manier van jou zien en uitdagen (daar komen die verbluffende resultaten door), maar óók krijg je de experience van je leven. Het is niet jouw portfolio die een boost kan gebruiken, maar je ondernemerschap. In de Elemental Mastermind wordt je meegenomen in de standaard van een TOP beeldmaker. We beperken ons dus niet tot online calls (want achter een bureau zitten doe je al genoeg). Verwacht transformerende livedagen en regelmatig contact tussendoor, zowel met elkaar als met Lauri.

3.
ervaring van je leven

ik doe mee!

één ding is zeker...

Als onderdeel van Elemental Mastermind hoor jij straks niet bij die stoppende (burnt-out, of passieloze...) meerderheid.
Jij hoort dan bij de groep beeldmakers, die vanaf vandaag minder hard werkt en tegelijkertijd een veel sterker bedrijf neerzet.
 
Met groeiende financiën.
Een vrijere agenda.
Klanten die fan van je zijn.
En met een rust en creativiteit om over naar huis te schrijven.
 
Niet omdat je niet hard wilt werken, maar omdat je wéét dat je gezonde, grootse keuzes te maken hebt.
 
Een transformatie waar je de rest van je carrière op kunt bouwen.

Jij weet wat je doet. Je hébt al succes als beeldmaker.
Maar achter de schermen weet je dat het rommelt.
 
Je hebt hard gewerkt om je bedrijf goed te laten lopen, maar daar zit ook gelijk de crux: je bent niet vies van hard werken, maar momenteel voel je je soms meer een slaaf van je eigen bedrijf.

Hier sta je

❤️Je wilt meer je grenzen leren stellen.
❤️Je creativiteit weer volop laten floreren.
❤️Niet meer alleen leven voor je bedrijf (maar hóe dan?!).
❤️Een merk opzetten waar niemand nog omheen kan.
❤️Moeiteloos opdrachten voor 3-4K (en meer!) boeken.
❤️Compleet achter de waarde van je werk durven staan.
❤️Klanten die ambassadeurs worden van je merk.
❤️Goede connecties leggen waardoor je niet meer afhankelijk bent van social media.
❤️Verdubbelen in omzet zonder dat je 30 opdrachten per jaar moet aannemen.
❤️Of wel graag 30 opdrachten per jaar doen én je omzet groter zien worden dan je ooit had durven dromen.
❤️De mogelijkheid hebben om een assistent/editor/you name it aan te nemen die de dagelijkse, eindeloze to do-lijstjes van je overneemt - zodat jij je ineens alleen maar hoeft te focussen op wat belangrijk is.

picture this

welkom bij de elemental mastermind.

VOOR DE BEELDMAKER DIE COMPLEET ACHTER DE WAARDE VAN HAAR WERK WIL STAAN.

MET EEN MERK WAAR NIEMAND MEER OMHEEN KAN.

EEN AGENDA DIE DE HELFT LEGER IS. CREATIVITEIT DIE UIT Z’N VOEGEN BARST. KLANTEN DIE JE GROOTSTE FANS ZIJN.

EN EEN OMZET WAAR JE U TEGEN ZEGT.

Ja! dit wil ik

Dit past bij mij

De Elemental Mastermind is een actieve, collectieve denktank. Geen standaard groepjes met vragen als 'waar bestel jij je albums'.
Omgeven door alleen de allerbeste beeldmakers ga je leren grootser te dromen, denken en DOEN. Uiteraard onder de bezielende leiding van Lauri Miriam, de beeldmaker die het pad al bewandeld heeft en zich mag rekenen tot één van Nederlands meest toonaangevende en best betaalde beeldmakers.

Lauri stelt je vragen die je op antwoorden laten komen waar je nooit eerder bent geweest. Het zorgt voor acties die je niet eerder durfde te nemen. En bovenal; het creëert éindelijk die vrijheid waarvoor je bent begonnen met ondernemen.
 
Wat Elemental Mastermind vooral niet is? Een DIY-programma waar je weinig actie (of resultaat) uit haalt. Hier neem je de stappen die nodig zijn om je bedrijf verder te groeien naar een niveau waar je nu alleen nog van kon dromen.
 
Groepscalls, coaching on the spot, waardevolle live dagen, en een kennisoverdracht waar je u tegen zegt. Dit wil je niet missen.

not your typical mastermind

ZIN IN EEN BEDRIJF WAAR JIJ GELUKKIG VAN WORDT?

Ja! Sign me up

Je bent een perfecte match als:

Een Mastermind op dit niveau vraagt ook het een en ander van jou.

 • Je al een goed lopend foto/videografie bedrijf hebt staan.
  Een gemiddelde beeldmaker verdient zo’n 30K per jaar. Daar zit jij al (stabiel) op of overheen. Je bent klaar om dat bedrag flink te laten groeien, zónder dat dit ten koste hoeft te gaan van je privéleven.
 • Je klaar bent om je bedrijf te schalen naar een volgend niveau.
  Het is fantastisch waar je nu staat. Maar niet het eindstation, dat voel je aan alles. Tegelijkertijd is er misschien plafond bereikt en zie je even niet meer hoe je daar doorheen komt. Je hebt behoefte aan nieuwe ideeën, inspiratie en accountability om naar de dat volgende level te groeien.
 • Bestaande overtuigingen uitdagen schrikt je niet af.
  Om echte, blijvende impact te maken op je bedrijf en grote groei te realiseren, zullen we bestaande ideeën en overtuigingen over wat mogelijk is (en wat niet) uitdagen en herdefiniëren.
 • Je komt opdagen. Heart and soul.
  Met angst én moed. Alleen op die manier haal jij alles uit deze waanzinnige 6 maanden. Wij reiken je alles aan om straks op een compleet andere plek te staan. Het resultaat dat je behaalt, is geheel afhankelijk van je eigen inzet.

 • Je bent een doorpakker.
  Jij hebt niet iemand nodig die zorgt voor actie in de taxi. Jij BENT de actie. Het doorpakken is het probleem ook niet. Waar je vooral naar op zoek bent is iemand die ziet wat er bij jou gebeurt. Als het even niet gaat zoals het moet, de bullshit die je jezelf vertelt, de overtuigingen die je hebt, je mindset… Iemand die jou continu weer bij je kern terugbrengt. Vanuit daar kom je prima zelf weer in actie.
 • Je bent op zoek naar meer dan alleen strategie.
  Sure, strategie is belangrijk. Maar om te groeien op dit level is er meer van je nodig. We kijken naar je mindset, overtuigingen, positionering, de waarde die jij jezelf toekent en de manier waarop jij jezelf en je werk presenteert aan de wereld. In de Elemental Mastermind graven we dieper dan de oppervlakte en ontrafelen we wat echt belangrijk is voor jou en je onderneming én waar je dit nu nog niet leeft. Het gaat om authenticiteit, het aantrekken van je ideale klant door echt jezelf te zijn en je unieke stem te vinden in een verzadigde markt.

check! dat ben ik

"ik zat in de KOR toen ik instapte en ben in de Elemental mastermind naar een BV gegaan! Alleen omdat ik nu keuzes durf te maken, voor mezelf leerde kiezen en voor mn waarde ben gaan staan."

Britt (britt raafs fotografie)

We starten op 1 april en begeleiden je in 6 maanden tijd naar het bedrijf van je dromen.

Jouw investering
€795,- (ex btw) per maand. Met 1-2 boekingen heb je de complete investering eruit (en dat is echt goed haalbaar als je de handvaten pakt die je gegeven worden, trust us). Een no-brainer, als je het ons vraagt. Bij betaling in 1x betaal je €4500.

wie, wat, hoe, waar?

I'm all in!

Hier wil ik bij zijn

De Elemental Mastermind

Hier wil ik bij zijn

Je krijgt door de Elemental Mastermind toegang tot een exclusieve groep foto- en videografen op hetzelfde level en met dezelfde ambitie als jij. Heel waardevol, want je leert niet alleen van Lauri, maar ook van elkaar. En je maakt (ondernemers)vrienden – soms voor het leven – die je kunnen helpen met praktische zaken of met je meedenken. Jij doet natuurlijk hetzelfde voor hen.

FAQ

Met hoeveel mensen zit ik in de Elemental MAstermind?

Om de kwaliteit hoog te houden, mogen er maximaal 8 deelnemers per Mastermind deelnemen. Je zult dus altijd veel persoonlijke aandacht krijgen van Lauri en ook goed met de mede-deelnemers kunnen connecten.

Ik ben goed bezig vind ik, is de elemental mastermind geschikt voor mij?

Mooi dat je goed bezig bent! Dat maakt je precies geschikt. Mits je graag door dat plafond heen wilt breken. Het loopt financieel misschien allemaal best prima, maar wat maakt dat de Mastermind je toch aanspreekt? Is het het verhogen van je prijzen wat niet lijkt te lukken? Je agenda die het leven voor jou bepaalt? De grenzen die je steeds (noodgedwongen) weer over gaat? Of begin je simpelweg de passie in je werk te missen? Dat zijn tekenen dat je NU stappen hebt te zetten om te voorkomen dat je over een tijdje je camera niet meer wilt oppakken. Wat gun je jezelf?

Wat maakt dit programma anders dan andere masterminds?

Wij snappen dat je al best wat ervaring hebt, en dat je niet opzoek bent naar het zoveelste 'dertien in een dozijn'. Jij wilt uitdaging, persoonlijke aandacht, en nu écht dat bedrijf neerzetten dat je vanaf begin voor ogen had. Lauri heeft enorme skills om door je heen te prikken op een manier die anderen niet kunnen (horen we regelmatig terug van klanten) Verwacht in deze groep dus geen vragen als 'waar bestel jij je albums' of mensen die in hun onzekerheden blijven hangen. Onder begeleiding van Lauri ga je een proces aan wat je nog niet eerder hebt gehad, samen met gelijkgestemden!

Hoeveel tijd moet ik in de mastermind steken?

In dit geval betekent minder, meer. De focus binnen de Elemental Mastermind ligt op hoe jij zo efficiënt mogelijk je bedrijf kunt bouwen met rust, vrije tijd en zekerheid. Juist in minder tijd dan je nu doet.
Wat het vooral van je vraagt, is jezelf uitdagen op persoonlijk gebied. De grootste uitdaging zit vaak in durven loslaten en vertrouwen!

Kan ik extra begeleiding krijgen?

Natuurlijk. Misschien heb je een specifiek pijnpunt waar je niet helemaal uitkomt. Of behoefte aan meer reflectie.
Dan kun je altijd 1-op-1-tijd met Lauri bij boeken. Mail hello@laurimiriam.nl
Zit je al boven de 50.000 omzet en heb je behoefte aan nog meer persoonlijke coaching? Dan is het 1:1 Mentorship wellicht geschikter voor jou. Stuur hiervoor even een DM naar Lauri en leg haar je situatie voor!Is er een livedag, zodat je elkaar kunt ontmoeten?

Zeker, die is er. Het zijn er twee zelfs. Op een plek die goed bereikbaar is voor zowel mensen uit Nederland als België.

Waar bestaat de Elemental MAstermind uit? hoe werkt het programma?

Het programma is een combinatie van soul searching en praktische stappen zetten. Lauri kan als geen ander zien wat er daadwerkelijk bij jou gebeurt, houd je liefdevol een spiegel voor wanneer nodig en laat je zien waar de mogelijkheden voor je zitten. Zo kun jij het omzetten in praktische stappen en krijg je de prachtige resultaten die je over de gehele website leest!

ik weet niet of mijn situatie passend is voor de Elemental Mastermind. Hoe beslis ik?

Als jij stiekem bij vrijwel alles op deze pagina 'ja!' denkt, dan is dit het programma voor jou. Met volle angst vooruit! Twijfel je toch nog te veel? Plan dan even een 15 minuten call met Lauri in, dan kijkt ze met je mee.

Ready to rock your world?

Ben jij klaar voor mind-blowing inzichten, met als resultaat een bedrijf dat jou draagt in plaats van andersom?

push it

Wie is Lauri Miriam?

Lauri Miriam filmt en fotografeert al bijna een decennium op hoog niveau met haar bedrijf Agapè Stories. Ze legde de meest waanzinnige bruiloften over de hele wereld vast, van Frankrijk en Italië tot aan Australië en Nieuw-Zeeland, voor een gemiddeld bedrag van 6500 euro per trouwvideo, met de nodige uitschieters. Sommige van haar video’s zijn op YouTube al 300.000 keer bekeken – and counting – en haar werk is gepubliceerd op prestigieuze blogs als Junebug Weddings, HelloMay en LooksLikeFilm. 

Beeldmaker

Daarnaast is Lauri Miriam coach voor beeldmakers, die ze geholpen heeft om van nul naar 25.000 euro omzet per kwartaal te gaan, van niks naar 10.000 euro per maand en van 18.000 euro omzet naar 90.000 euro WINST per jaar (outrageous results, we know!). Coachees hebben hun omzetten verdubbeld of zelfs vervijfvoudigd, wat een steady stroom van rave reviews heeft opgeleverd. Toch zit hun winst niet alleen in cijfers. Lauri Miriam heeft coachees ook begeleid in het neerzetten van een bedrijf waarin dingen moeiteloos verlopen, geholpen hun passie en mojo te hervinden en hun eigenwaarde flink op te krikken – en dat is van onschatbare waarde. 

Coach

‘Ik trek nu meer klanten aan en haal ze ook binnen. Bij omschakelen in een bedrijf komen serieuze dingen kijken. En als je jezelf wilt overstijgen, heb je dit gewoon nodig, want dat zie je niet altijd zelf. Als je denkt dat je bent waar je moet zijn, laat Lauri zien dat je nog veel hoger kunt. En dat werkt bevrijdend. Aanrader’

 Romy (Lanook studio)

Ik meld mij aan

‘Lauri is heel puur en weet goed om te gaan met emoties. Wat ik heel waardevol vond, is dat het me zo veel heeft geleerd over wie ik mag zijn als videograaf. Dat gaat het voor mij zo veel leuker maken’

Ik meld mij aan